Tuesday, 2 May 2017

Menabung Demi Sebotol Vivix

Semalam kak yone pergi COD sebotol Vivix ke mak kawan kak yone di Bangsar. Macam mak kak yone sendiri dah 😀 Tahu tak, kak yone rasa tersentuh hati sangat sebab mak kawan kak yone ni, menabung demi sebotol Vivix 😢


Bukanlah kak yone nak kata Vivix mahal, tapi Vivix ni, sekali dah makan, pasti tahu kesannya ke atas badan kita. 

Sebelum ni, kak yone selalu tanya kawan kak yone ni, mak nak makan Vivix untuk apa. Tapi jawapan yang kak yone dapat tak jelas sebab kawan kak yone tak dapat terangkan. Jadi, semalam, bila berkesempatan bertemu muka, kak yone tanya sendiri.

Rupa-rupanya sebelum ni, mak kawan kak yone ada juga mengalami darah tinggi. Tapi asbab mengamalkan vitamin-vitamin Shaklee, antara yang disebut macam Vitalea (multivitamin tertua dunia), vitamin C sustained release dan akhirnya Vivix, Alhamdulillah sangat terkawal. Makcik memang kelihatan sangat sihat 😊

Lepas tu, yang best lagi, mak kawan kak yone dah bagi green light supaya kawan kak yone ni terus jadi ahli. Haaaa kak yone dah nasihatkan dia lama dah. Akhirnya mak dia sendiri dah buka jalan 😍

Bukan apa, jadi ahli tak semestinya kena berniaga. Tapi jadi ahli membolehkan kita menikmati vitamin-vitamin yang selamat dan semulajadi ni dengan harga yang lebih menjimatkan. 

Lagi pun, Shaklee memang yang terbaik. Vitamin-vitaminnya melalui kajian yang menyeluruh untuk memastikan kualitinya selamat dan berkesan. Siap ada Landmark Study oleh pihak luar nak tengok orang yang makan vitamin Shaklee ni terkena kesan buruk tak.

Terbukti memang takde. Malah risiko orang yang makan vitamin jenama lain dan tak makan vitamin langsung hampir sama, iaitu lebih tinggi risiko untuk mendapat penyakit cardiovaskular berbanding orang yang makan vitamin Shaklee.

Jadi, jangan tunggu lagi. Jangan fikir-fikir lagi untuk pilih jenama lain, hanya kerana harganya lebih murah. Tapi risikonya kepada diri sendiri? Malah membazir duit sebab kesan ke atas badan, macam tak makan vitamin 😢 Jangan disia-siakan usia anda yang terlalu bahagia.

Apa lagi, mai hubungi kak yone di 016-2364796. Apa-apa yang nak tahu, boleh sangat tanya kak yone. I'll show you the way. Come on!

Ikhlas,

Kak yone mentor and pengedar Shaklee Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Mid Valley, dan seluruh Malaysia.

016-2364796


ID Shaklee kalau korang nak pergi walk in di Shaklee terus - 1112978

No comments:

Post a Comment