Mengurangkan masalah serangan lelah

Assalamualaikum dan salam sejahtera... Maafla dah lama tak update... Sibuk pula dekat-dekat nak cuti ni... Alhamdulillah da selamat sampai ke kampung halaman...

Ingatkan jalan jem.. Rupa-rupanya clearrr sangat jalan.. Baik lebuhraya PLUS ataupun Grik.. Lega rasa... Memandangkan kami keluar petang.. Sampai dinihari kul 3 pagi... Nyaman sungguh cuaca di kampung halaman ni.. Sampai saya diserang lelah Subuh tadi... Tahap teruk juga... Dahla culas vitamin dua tiga hari ni..

Memandangkan dah kena.. Lepas berbuka nanti kenalah telan Nutriferon, Omega dan vitamin C... Nutriferon sangat penting. Nutriferon berfungsi sebagai benteng awal supaya badan akan bersedia menghadapi serangan-serangan penyakit ini. Jadi badan akan meningkatkan sistem pertahanan badan untuk melawan jangkitan. 

Omega tu untuk mengurangkan inflammasi yang terjadi di saluran pernafasan... Kan pernafasan terganggu... Wheezing...

Yang vitamin C pula sebenarnya untuk upkan lagi sistem imunisasi... Supaya badan kuat untuk melawan serangan bakteria dan virus. Juga untuk mengurangkan jangkitan yang berlarutan daripada serangan lelah tersebut. 

Kesimpulannya, sentiasa konsisten dalam mengambil supplemen, bukan dah sakit baru nak ambil tau... Masa tu kesannya takdelah cepat hilang... Amik masa juga... Sebab supplemen bukan ubat... Cuma nutrisi tambahan yang diperlukan oleh badan :)

Sorry, banyak pula berceloteh... Kalau nak dapatkan supplemen-supplemen ini semua, jangan malu-malu untuk hubungi saya di 012-5538628

Saya boleh poskan ke seluruh Malaysia, atau COD di sekitar Shah Alam, Subang Jaya, PJ (sekitar Amcorp Mall, Menara PKNS, VSQ Tower, etc) dan Klang (Bukit Tinggi).

Terima kasih
SID: 1112978 (boleh pakai ID saya kalau walk-in ke Shaklee)
Tel: 012-5538628.
Previous
Next Post »
0 Komentar