Vivix mengurangkan risiko sakit jantung

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua :) Salam Jumaat. Semoga kita semua berada dalam perlindungan dan kasih sayangNya.... Hari ni nak share pulak pasal masalah jantung.... Bagi saya, sakit jantung ni bukan masalah asing lagi.. Disekeliling saya sendiri ada orang yang mengalami masalah jantung... Iaitu abah dan bekas bos saya dulu...

Semua orang berisiko untuk mendapat sakit jantung. Apa sebabnya? Sebabnya TREND sekarang ni yang suka makan fast food atau makan di luar... Bila makan kat luar, kita tak dapat nak kawal penggunaan minyak, garam dan gulanya... Sedap tu memang sedap... Tapi bagus ke untuk kesihatan kita?



Lagi satu faktor yang menyebabkan tinggi risiko sakit jantung ialah, kurangnya bersenam... Iyela... Pagi-pagi lagi dah keluar rumah.. Balik dah dekat nak Maghrib. Ada sesetengah orang, malam-malam baru sampai umah.... Kasihankan kat generasi sekarang ni... Saya juga tak terkecuali... :(

Persekitaran.. Environment kita sendiri.... Huru-hara... rushing ke sana sini.... Jalan sesak... Stress... Fuhhhh... Mana lah tak naik tekanan darah kita kan.... 

Itula... walaupun kesedaran tu ada... Mungkin kesempatan tu takde... Kita nak bersenam, tapi bila? Hari-hari berkerja, memang agak sukar... Nak hujung minggu, sibuk nak pergi beli barang-barang yang da kering kat rumah kan... Exercise dalam shopping complex aje la...

Kehidupan sekarang ni, memang kena ambil supplemen atau vitamin... Untuk kesihatan jantung, kita kena ambil supplemen yang tinggi antioksidannya. Antara vitamin yang dicadangkan ialah Omega Guard, Vitamin C dan Vitamin E. Berapa jumlah harga semua vitamin di atas :

Omega Guard - RM136.00
Vitamin E - RM149.00
Vitamin C - RM92.50
Jumlah = RM377.50

Selain itu, ada satu lagi supplemen lain yang lebih powerful dan tak perlu amik banyak-banyak. Amik Vivix ni aje.. Vivix ni tinggi antioksidannya... Kandungan Resveratrol dalam Vivix membantu memperbaiki sel-sel yang yang rosak di dalam badan, memberi tenaga kepada sel-sel tersebut dan menghapuskan radikal-radikal bebas di dalam badan yang menyumbang kepada masalah kesihatan.

Vivix dalam bentuk sirap dan sangat sedap rasanya. Hanya sesudu kecil sehari... InsyaAllah, kesihatan akan bertambah baik :) Jom kita tengok testimoni di bawah.



Banyak lagi testimoni yang best-best... Kalau nak tahu, hubungi saya di 012-5538628. Bulan ni kan, bulan terakhir promosi twin pack Vivix... Kalau beli twin pack ni, bukan sahaja dapat 2 botol Vivix, tetapi dapat:
- 5% diskaun daripada harga ahli
- Jadi distributor Shaklee secara automatik yang bernilai RM80
- Bulan depan dapat cash back RM36
- Enjoy harga best bagi vitamin-vitamin lain Shaklee
- Free postage ke rumah anda

Jom dapatkan sekarang.

Diana
SID: 1112978
Tel: 012-5538628


Rujukan

Previous
Next Post »
0 Komentar